Uppfödarklubben Medlemsvillkor

För fullständiga villkor för Arken Zoo Kundklubb se här. Utöver dessa tillkommer följande för dig som blir medlem som registrerad uppfödare:

  • För att registrera dig som hunduppfödare hos Arken Zoo ska du vara bosatt i Sverige och ha en registrerad kennel hos Svenska Kennelklubben (SKK). Det är obligatoriskt att ange sitt kennelnamn samt sitt uppfödarnummer hos SKK vid registrering. Arken Zoo gör en uppföljning av kennelnamn innan du blir bekräftad som medlem i Uppfödarklubben.
  • För att registrera dig som kattuppfödare hos Arken Zoo ska du vara bosatt i Sverige och stamnamnet vara registrerat hos SVERAK eller likvärdig organisation. Det är obligatoriskt att ange stamnamnet vid registrering.
  • Arken Zoo förbehåller sig rätten att kontrollera riktigheten i lämnade uppgifter och vid behov avvisa en uppfödare om denne har lämnat falska uppgifter i strid med klubbens regler.
  • För att ta del av de rabatter du får som registrerad uppfödare måste du uppvisa giltig ID-handling vid samtliga köp. Rabatten är högst personlig och kan endast användas av dig som registrerad uppfödare. Om andra personer i ditt hushåll gör inköp måste denne vara registrerad som parallellmedlem till dig som huvudmedlem. Arken Zoo förbehåller sig rätten att stänga av den som köper foder för annans räkning samt vidta legala åtgärder för de skador och förluster Arken Zoo drabbas av genom brott mot dessa villkor.
  • De rabatter du får som registrerad uppfödare gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Du får fortfarande poäng på varje spenderad krona hos Arken Zoo.
  • Det är ditt ansvar som uppfödare att meddela oss vid födelse av en ny kull för uppdatering av ditt medlemskap. Observera att det endast är aktiva uppfödare som får ta del av våra uppfödarrabatter.
  • Är du medlem som hunduppfödare gäller eventuella rabatter endast på hundartiklar. Är du medlem som kattuppfödare gäller eventuella rabatter endast på kattartiklar.
  • Uppfödarklubben är en del av Arken Zoo Kundklubb och alltså helt kortlös och naturligtvis kostnadsfri.
  • Arken Zoo förbehåller sig rätten att ändra rabatter och villkor. Väsentliga förändringar bör meddelas minst en månad i förväg. Arken Zoo kommer alltid i största möjliga mån att rapportera förändringar i tid, men är inte ansvarig, om detta inte lyckas av någon anledning.
  • Arken Zoo förbehåller sig rätten att skicka information om uppfödarklubbskampanjer och nyheter via e-post till medlemmar. Medlemsregistret kommer inte att vidarebefordras.

Två nivåer av medlemskap

Passiva uppfödare

Som passiv uppfödare får du kampanjerbjudanden och klubberbjudande särskilt riktade till uppfödare. Du får information om kampanjer via Uppfödarklubbens hemsida och via e-post. För varje inköp kan du som medlem tjäna in bonus till ditt medlemskonto. Vi stämmer av ditt konto varje kvartal och du kan få upp till 7 % bonus på dina inköp. Du får även inbjudningar till evenemang som Uppfödarklubben arrangerar.

Aktiva uppfödare

När du meddelar oss att du fått en ny kull uppdaterar vi ditt medlemskap till aktiv uppfödare. Som aktiv uppfödare får du, förutom samma fördelar som passiva uppfödare, ta del av uppfödarrabatter i butik och e-handel. Om du ansöker om medlemskap i Uppfödarklubben och haft en kull inom de senaste två åren så blir du automatiskt registrerad som aktiv uppföljare. Fördelarna som aktiv uppfödare är giltiga i två år efter kullens födsel. I slutet av kalenderåret kommer vi att ändra ditt medlemskap till passiv uppfödare, förutsatt att du inte anmäler födelse av en ny kull under denna tid. Vi kommer att meddela dig personligen via e-post när ändring av din medlemskapsnivå sker.