Klövjeväskor

Köp smarta klövjeväskor till hund hos oss på Arken Zoo! En klövjeväska till hunden är ett perfekt hjälpmedel för dig som vill träna upp din hunds leder och muskulatur, men även för dig som gillar att gå längre sträckor eller vandra tillsammans med din hund. Med en klövjeväska kan hunden dessutom bära en del av sin egen packning och känna att den verkligen är med! Vad är en klövjeväska? En klövjeväska till hund är en typ av ryggsäck som är speciellt utformad för att bäras av hundar. Klövjeväsko Visa fortsättningen

Köp smarta klövjeväskor till hund hos oss på Arken Zoo! En klövjeväska till hunden är ett perfekt hjälpmedel för dig som vill träna upp din hunds leder och muskulatur, men även för dig som gillar att gå längre sträckor eller vandra tillsammans med din hund. Med en klövjeväska kan hunden dessutom bära en del av sin egen packning och känna att den verkligen är med!

Vad är en klövjeväska?

En klövjeväska till hund är en typ av ryggsäck som är speciellt utformad för att bäras av hundar. Klövjeväskor till hundar är konstruerade med en specifik design som möjliggör att hunden kan bära en belastning jämnt fördelad på båda sidor av sin kropp. Det är främst under vandringar, fjällturer eller långvariga utomhusaktiviteter som klövjeväskor till hundar används, och då kan hunden dessutom hjälpa till med att bära sin egen utrustning som exempelvis en vattenflaska eller mat. Klövjeväskor till hundar är vanligtvis utrustade med justerbara remmar och spännen för att passa olika raser och kroppsformer. De är också utformade för att vara ergonomiska och bekväma för hunden att bära under längre perioder. Materialen som används för klövjeväskor för hundar är ofta lätta, slitstarka och vattenavvisande för att klara av utomhusförhållanden.

Köp klövjeväskor till hund hos Arken Zoo

I vårt sortiment av klövjeväskor för hundar hittar du klövjeväskor från varumärken som Feel Active och Kurgo. Klövjeväskorna finns i olika storlekar och färger så att du enkelt kan hitta en klövjeväska som passar din hund och stil. Nosa på klövjeväskorna Kurgo Baxter, Kurgo RSG Pack Pannier och Feel Active Trekbag. Vilken klövjeväska passar din hund bäst?

Så väljer du rätt klövjeväska till din hund

När du väljer en klövjeväska till din hund är det viktigt att ta hänsyn till hundens storlek och ras, hur mycket klövjeväskan kan justeras, vilket material klövjeväskan är gjort av, dess design, viktbegränsning, komfort och säkerhet. Det är även viktigt att du testar och anpassar klövjeväskan efter din hund för att säkerställa en korrekt passform och bekvämlighet.

Fördelar med att använda klövjeväska till hund

  • En klövjeväska gör det möjligt för hunden att hjälpa till att bära packningen
  • En klövjeväska ger hunden en uppgift och ger den en känsla av sysselsättning och arbete
  • En fylld klövjeväska stärker hundens leder och muskulatur och ökar hundens uthållighet

Så börjar du använda klövjeväska på din hund

Innan du sätter en klövjeväska på din hund kan det vara bra att ha övat lite först.

  • Introducera klövjeväskan till hunden när den är avslappnad och i en positiv sinnesstämning. Låt hunden nosa och undersöka väskan utan att sätta på den.
  • Koppla klövjeväskan till positiva upplevelser för hunden. Till exempel kan du belöna hunden med godis eller beröm när den närmar sig väskan eller tar kontakt med den.
  • Börja med att sätta klövjeväskan på hundens rygg utan att fästa några vikter eller föremål i den. Belöna och beröm hunden när den bär klövjeväskan och var noga med att ge mycket positiv förstärkning. Låt hunden vänja sig vid känslan av att ha väskan på sig.
  • Därefter kan du börja lägga till vikter gradvis. Gå ut på korta promenader eller utflykter med hunden när den bär klövjeväskan. Belöna och beröm hunden för att bära väskan och uppmuntra positivt beteende.
  • Öka längden på promenaderna gradvis och låt hunden vänja sig vid att bära lasten.
Mängdrabatt!
2023-04-30
från 999,00 kr
från 999,00 kr
  • På lager.
  •