Kundvagn

Kundvagnen är tom.
Dogs in training

Live med våra experter!

Lärande för en bättre relation

Om det är någonting vi har lärt oss efter mer än 30 år som djurägare så är det att du aldrig blir helt fullärd. Vi har teamat upp oss med experter för att kunna erbjuda kurser och föreläsningar för att förbättra relationen mellan dig och ditt husdjur. Vårt mål är att göra kunskap så tillgänglig som möjligt, därför erbjuder vi kurser och digitala föreläsningar där du har möjlighet att ställa frågor direkt till våra experter.

Nästa livesändning

LIVE

Få till härliga promenader med din hund

Under livesändningen fokuserar vi på att få till härliga och lugna hundpromenader. Till vår hjälp har vi vår expert hundcoachen Fredrik Steen. Han kommer ge tips och råd vid promenader med din hund, fokus på hundmöten och koppelträning. Ställ gärna era specifika frågor till Fredrik!

Startar om 4 dagar

2022-05-31 17:00
99.00 kr

Nyligen genomförda

  • Rådgivning med vår veterinär

    Liveföreläsning med vår veterinär Simone Häusler. Under liveföreläsningen kommer Simone ge rådgivning om hund, katt och smådjur. Hon kommer ge tips och råd vad man ska tänka på som husdjursägare. Lite extra fokus kommer också vara på vad man ska tänka på nu under sommarmånaderna.

    17 maj 2022 17:00
  • Så blir du kompis med din valp!

    Live med Fredrik Steen. När hunden är ung är den som mest lättformad. Desto bättre du är på att lära valpen saker redan från början, desto lättare och bättre liv kommer du och hunden att få tillsammans.

    11 maj 2022 17:00
Behöver du hjälp?