Kundvagn

Kundvagnen är tom.
Dogs in training

Live med våra experter!

Lärande för en bättre relation

Om det är någonting vi har lärt oss efter mer än 30 år som djurägare så är det att du aldrig blir helt fullärd. Vi har teamat upp oss med experter för att kunna erbjuda kurser och föreläsningar för att förbättra relationen mellan dig och ditt husdjur. Vårt mål är att göra kunskap så tillgänglig som möjligt, därför erbjuder vi kurser och digitala föreläsningar där du har möjlighet att ställa frågor direkt till våra experter.

Nästa liveföreläsning

VM-mästaren

Digital föreläsning med Michelle Holmlund som är VM vinnare individuellt i lydnad. Hon berättar om hur man blir bäst i världen och hur hon tränar sina hundar. Passa på att ställa dina frågor till Michelle.

Startar nästa månad

2023-03-21 18:00
99.00 kr

Nyligen genomförda

 • Tillgänglig att köpa

  Enklare hundmöten

  Reagerar din hund starkt när ni möter andra hundar? Din hund kanske skäller, gör utfall eller vill springa därifrån. Om dina hundmöten är besvärliga så passar denna föreläsning dig. Hundcoachen Fredrik Steen hjälper dig med tips och råd.

  7 feb. 2023 18:00
 • Tillgänglig att köpa

  Förstå kattens språk och beteende

  Vi vill alla veta vad våra katter tycker och känner. Nu har vi en live föreläsning med Ann-Sofie Sandell som är utbildad etolog som kan ge oss mer kunskap om detta. Passa även på att ställa era unika frågor till henne.

  10 jan. 2023 18:00
 • Tillgänglig att köpa

  Julens faror med vår veterinär

  Undvik julens faror. Vår veterinär Mattias Johansson berättar vad som kan vara farligt, hur man undviker det samt om ändå olyckan är framme hur man hanterar det. Passa på att ställa era unika frågor till Mattias!

  29 nov. 2022 18:00
 • Tillgänglig att köpa

  Hundens rädslor och osäkerhet

  Hundar är oftast nyfikna djur fulla med glädje, men de kan också vara osäkra och bli rädda för saker. Rädsla kan orsaka problem. Ta del av hundcoachen Fredrik Steens föreläsning angående detta. Får råd och tips inom ämnet.

  22 nov. 2022 18:00
 • Tillgänglig att köpa

  Aktivera din hund och valp

  Fredrik Steen går igenom enkla övningar som kan få dig och din hund att ha ett ännu bättre sampspel tillsammans. Passa även på att ställa dina unika frågor till hundcoachen Fredrik Steen.

  25 okt. 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Föreläsning om pälsvård och kloklippning

  Vår kunniga hundfrisör föreläser om hundens päls och klor! Passa på att ställa dina unika frågor till hundfrisören under föreläsningen.

  18 okt. 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Valp och unghundar

  Live föreläsning om valp och unghundar! Vad ska man tänka på när man får hem en valp? Vad ska man träna på? Var är viktigt att tänka? Få råd och tips från hundcoachen Fredrik Steen. Han guidar er till ett bra hundliv tillsammans.

  27 sep. 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Så får ni en trevlig promenad

  Live föreläsning med Fredrik Steen. Föreläsningen riktar sig till alla som vill ha trevligare promenader tillsammans med sin hund eller valp. Fredrik Steen ger som vanligt tips och råd, och svarar på era specifika frågor.

  13 sep. 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Så hanterar du din skällande hund

  Säsongens första föreläsningen tar upp ett vanligt problem, skällande. Fredrik Steen ger sina bästa råd och tips under föreläsningen. Passa samtidigt på att ställa dina specifika frågor till Fredrik. Föreläsningen kan endast köpas innan sändningen startar men kan ses 3 månader efteråt.

  25 aug. 2022 18:00
 • Tillgänglig att köpa

  Vardagsträning

  Vår expert Fredrik Steen hjälper till med grunderna i vardagasträningen. Han berättar mer om hur man börjar med träning och ger tips och råd om enklare övningar för dig och din hund. Passa på att ställa din frågor till Fredrik!

  28 juni 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Hunden i hemmet

  Livesändning med Fredrik Steen! Under sändningen fokuserar vi på hunden eller valpen i hemmet och problem som kan uppstå där. Exempelvis hjälp vid ensamhetsträning, skällande eller problem vid besök. Passa på att ställa era specifika frågor till hundcoachen.

  14 juni 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Få till härliga promenader med din hund

  Under livesändningen fokuserar vi på att få till härliga och lugna hundpromenader. Till vår hjälp har vi vår expert hundcoachen Fredrik Steen. Han kommer ge tips och råd vid promenader med din hund, fokus på hundmöten och koppelträning. Ställ gärna era specifika frågor till Fredrik!

  31 maj 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Rådgivning med vår veterinär

  Liveföreläsning med vår veterinär Simone Häusler. Under liveföreläsningen kommer Simone ge rådgivning om hund, katt och smådjur. Hon kommer ge tips och råd vad man ska tänka på som husdjursägare. Lite extra fokus kommer också vara på vad man ska tänka på nu under sommarmånaderna.

  17 maj 2022 17:00
 • Tillgänglig att köpa

  Så blir du kompis med din valp!

  Live med Fredrik Steen. När hunden är ung är den som mest lättformad. Desto bättre du är på att lära valpen saker redan från början, desto lättare och bättre liv kommer du och hunden att få tillsammans.

  11 maj 2022 17:00
 • VM-mästaren:

  Digital föreläsning med Michelle Holmlund som är VM vinnare individuellt i lydnad. Hon berättar om hur man blir bäst i världen och hur hon tränar sina hundar. Passa på att ställa dina frågor till Michelle.

  24 jan. 2023 18:00
Behöver du hjälp?