Om Arken Zoo

Arken Zoo är Sveriges största och rikstäckande husdjurskedja som erbjuder ditt djur det bästa. Vi har ett mycket noga utvalt sortiment, bestående av foder och tillbehör som kan tänkas behövas för ditt husdjur. I vårt mycket breda och prisvärda sortiment erbjuder vi välkända varumärken med hög kvalité som kan möta våra kunders behov och medvetenhet. Förutom våra fysiska butiker har vi även Arken Zoo e-handel. Vår e-handel har som ambition att hålla samma goda service, sortiment och kunskap som du får i våra butiker. Vi vill att ett besök hos oss ska ge dig en upplevelse, glädje och inspiration.

2015 gick Arken Zoo ihop med Grizzly Zoo som 2012 gick samman med den finska husdjurskedjan Musti & Mirri. I och med detta bildades Nordens största kedja av husdjursbutiker och idag är vi ungefär 200 butiker i Sverige och Finland.

Sortiment

På arkenzoo.se och i våra fysiska djuraffärer finns allt om kan tänkas behövas för ditt husdjur. Samtidigt som vi erbjuder ett brett och prisvärt sortiment är vi väldigt måna om kvalitén. Hos oss kan du lita på att produkten du köper lever upp till dina och ditt husdjurs högt ställda krav. Vi erbjuder produkter inom:

  • Hund
  • Katt
  • Smådjur
  • Fisk
  • Fågel

Arken Zoos värdeord

  • ROA – Det ska vara roligt för dig som kund att besöka Arken Zoo.
  • LÄRA – Våra medarbetare har olika spetskompetenser inom olika områden och de brinner för att få dela med sin kunskap till dig.
  • VARA – Ibland behöver vi alla ett ställe att bara få vara, då kan du kila in i en Arken Zoo butik bara för att få vara.
  • GÖRA – Vi arrangerar både lokala och rikstäckande event, t.ex. föreläsningar, tipspromenader och kaninhoppning. 

Service, trygghet & rådgivning

Arken Zoo grundades 1987 och har över 25 års erfarenhet i branschen. Idag är vi Sveriges största husdjurskedja med butiker i hela landet, från norr till söder.

* Grizzly Zoo grundades 2006 av Eskil Sylwan och Björn Zethraeus i syfte att erbjuda ett alternativ som sätter husdjuren och deras ägare i främsta rummet. Innan sammanslagningen med Arken Zoo hade Grizzly Zoo 23 butiker runt om i Sverige.

* Musti & Mirri grundades 1988 och är en kedja av husdjursbutiker med inriktning på hund och katt. Kedjan har mer än 130 butiker i runtom i Finland.

Vi har inte bara ett brett och prisvärt sortiment. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Genom att ha rätt kunskap och ge bra service kan du lita på att du får det du förväntar av oss, så att du och ditt husdjur kan känna sig trygga. Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice om du har frågor eller behöver rådgivning

I flera av våra butiker erbjuder vi även tjänster såsom kloklippning, trimtjänsten Trimmis eller/och veterinärtjänsten Vettris. Besök din lokala Arken Zoo-butik för att se vilka tjänster de erbjuder.

Vårt mål med ditt besök hos oss är du ska känna dig trygg med ditt köp. 

Välkommen till Arken Zoo. Vi älskar djur.


Back to top