Vi på Arken Zoo är glada att presentera en exklusiv månad för våra medlemmar i Uppfödarklubben, fylld med spännande aktiviteter och specialerbjudanden!

Veckovisa Erbjudanden: Varje vecka under april månad kommer vi ha nya erbjudanden på utvalda produkter, exklusivt för våra uppfödare. Veckans erbjudande kommer att kommuniceras via e-post, så se till att du har godkänt marknadsföring från oss för att inte missa några erbjudanden. Detta gör du via din kontoinformation. Till min kontoinformation!

Uppfödarkvällar: För att skapa gemenskap och möjlighet till nätverkande bjuder vi in till speciella uppfödarkvällar i utvalda butiker. Under kvällarna kommer du att få chansen att träffa andra uppfödare samt vår personal. I vissa butiker har vi andra gäster som till exempel veterinär. Dessutom väntar erbjudanden, fika och goodiebags till alla deltagare. Kolla in om en butik nära dig kommer ha en uppfödarkväll! Hitta butik!

Digital föreläsning: Den 15:e april anordnar vi en föreläsning via länk med en erfaren foderrådgivare och biolog. Under föreläsningen kommer vi att utforska näringsbehoven för dräktiga och digivande tikar och katthonor, samt ge värdefulla insikter om optimal utfodring för dessa specifika stadier. Detta är en unik möjlighet att få professionella råd och svar på dina frågor. Inbjudan till detta kommer skickas ut via e-post.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en månad fylld med kunskap, gemenskap och specialerbjudanden för dig som uppfödare!

Stor tass till dig som uppfödare!

Välkommen till Arken Zoos Uppfödarklubb alla ni passionerade, ibland utmattade & ambitiösa uppfödare som gör ert arbete med avel fyllt av kärlek till er ras. Att föda upp nya generationer är utmanande och vi vill göra vår del för att hjälpa er fantastiska uppfödare med ert arbete!

För att kunna bli medlem i vår Uppfödarklubb behöver du ha ett registrerat kennelnamn eller stamnamn och vara medlem i vår kundklubb. Läs mer om hur du blir medlem genom att gå in på sidan här nedan, välj hund- eller kattuppfödare.

Om du har några funderingar så tveka inte att kontakta oss på uppfodare@arkenzoo.se