Svenska Djurambulansen

Stöd Svenska Djurambulansen och deras ideella volontärverksamhet genom att ge en gåva i samband med ditt köp hos arkenzoo.se. När du handlar på arkenzoo.se kan du enkelt ge 25 kronor som går oavkortat till Svenska Djurambulansen och deras verksamhet för att hjälpa djur och djurägare.

Svenska Djurambulansen är en ideell volontärverksamhet med uppdraget att hjälpa djur och djurägare i nöd genom en säker och professionell transport till veterinär eller annan lämplig instans. De som kör djurambulanserna gör det utan ersättning, helt ideellt på sin fritid. Föreningen grundades 2008 i Göteborg och finns sedan 2011 även i Stockholm. Föreningens mål är att växa vidare till fler platser i Sverige, och bli en av Sveriges mest erkända djurhjälpsinstanser för att främja djurs trygghet, hälsa och minska onödigt lidande.

Alla utryckningar som Svenska Djurambulansen gör är kostnadsfria tack vare donationer från privatpersoner och företag, årsgivare och månadsgivare. Föreningen får inga statliga bidrag.

Läs mer på www.svenskadjurambulansen.se 

Svenska Djurambulansen

Svenska Djurambulansen Arken Zoo