Om vår Kundklubb

 

Du och din bästa vän är viktig för oss!

Därför har vi skapat klubben för bästa vänner. Det är här du hittar våra bästa erbjudanden, tips och råd för dig och din vän.

Vi vill gärna ha dig som medlem i Arken Zoo’s Kundklubb! Det ger dig många förmåner, t ex poäng på varje krona både i våra fysiska butiker och i vår e-handel.

Bli medlem eller Logga in i vår kundklubb här

 

Som medlem får du:

  • Poäng på alla köp.
  • Upp till 7% bonus på dina inköp.
  • Erbjudanden och rabatter som bara gäller för medlemmar.
  • Gratis födelsedagspresent för upp till tre av din djur
  • Inbjudan till aktiviteter i våra butiker. Ta med dig din bästis och få chansen att träffa nya kompisar.
  • Tips & råd som underlättar vardagen tillsammans med ditt husdjur, se våra goda råd här >>

Självklart är Arken Zoo Kundklubb både kostnadsfri och kortlös.

Kolla hur mycket bonus du får baserat på dina köp per kvartal:

Bonus på varje köp

Se våra aktuella kundklubbserbjudanden här >>

 

 

Vi vill fira din bästa vän

För att vi ska kunna ge din pälskling en födelsedagspresent behöver du bara fylla i ett formulär med lite information så ser vi till att fira din bästa vän på sin speciella dag. Du kan fylla i information för upp till tre djur så får du sedan ett mail när ditt djur fyller år som du visar upp inom en månad i någon av våra butiker för att hämta ut gåvan. Födelsedagspresenten gäller just nu för hund, katt och smådjur. OBS! Du behöver prenumerera på nyhetsbrev från Arken Zoo för att kunna ta emot information och erbjudande om födelsedagspresenter.

Tjänster

Vi har samarbeten med Trimmis Pet Spa och Vettris i många av våra butiker för att säkerställa att vi kan ge bästa service till ditt husdjur. Detta inkluderar pälsvård och klipptjänster på Trimmis salonger och veterinärvård för hund, katt och smådjur på Vettris kliniker.

Vi har dessutom många roliga lokala event i butikerna där du och din bästis kan träffa nya vänner och prova på roliga aktiviteter. Följ din lokala Arken Zoo-butik på Facebook för att få information om våra spännande aktiviteter.