Gratis födelsedagspresent till ditt husdjur
Födelsedagspresent
Gratis födelsedagspresent till ditt husdjur
Få bonuspoäng på alla dina köp
Bonuspoäng
Få bonuspoäng på alla dina köp
Olika tjänster för ditt husdjurs bästa
Tjänster
Olika tjänster för ditt husdjurs bästa

Du och din bästa vän är viktig för oss!!

Därför har vi skapat klubben för bästa vänner. Det är här du hittar våra bästa erbjudanden, tips och råd för dig och din vän.

Vi vill gärna ha dig som medlem i Arken Zoo’s Kundklubb! För att vara medlem i vår kundklubb behöver du ha fyllt 16 år och ha ett svenskt personnummer. Det ger dig många förmåner, t ex poäng på varje krona både i våra fysiska butiker och i vår e-handel.

Som medlem får du:

- Upp till 7% bonus på dina inköp.

- Erbjudanden och rabatter som bara gäller för medlemmar.

- Gratis födelsedagspresent för upp till tre av dina djur (gäller hund, katt, kanin och andra gnagare).

- Inbjudan till aktiviteter i våra butiker. Ta med dig din bästis och få chansen att träffa nya kompisar.

- Tips & råd som underlättar vardagen tillsammans med ditt husdjur.

- Självklart är Arken Zoo Kundklubb både kostnadsfri och kortlös.

Vi vill fira din bästa vän!

För att vi ska kunna ge din pälskling en födelsedagspresent behöver du bara fylla i ett formulär med lite information så ser vi till att fira din bästa vän på sin speciella dag. Du hittar formuläret här >> Du kan fylla i information för upp till tre djur så får du sedan ett mail när ditt djur fyller år som du visar upp inom en månad i någon av våra butiker för att hämta ut gåvan. Födelsedagspresenten gäller just nu för hund, katt och kanin och andra gnagare.

Topprodukter till vänpriser

Kundklubbsmedlemmar får alltid de bästa erbjudandena! Spana in alla aktuella kundklubbserbjudanden här >>

Bonus på dina köp

Samla bonuspoäng på alla dina köp! Varje kvartal kan du få dina bonuspoäng till ditt medlemskonto och använda dessa när du handlar. Din bonus är giltig i 6 månader, sedan blir den inaktuell och kommer tas bort. Din bonus sätts in på ditt medlemskonto senast 10 arbetsdagar efter bonusperiodens slut. Våra bonusperioder är samma som våra årliga kalenderkvartal. Bonusperioderna är:

 • Januari - mars
 • April - juni
 • Juli - september
 • Oktober - december


 • Tjänster

  I flera utav våra butiker hittar du Arken Zoo Djurhälsa där du kan trimma din hund och klippa klorna. Vi samarbetar också med Vettris veterinärklinik i många av våra butiker.

  Event i din butik

  Vi har dessutom många roliga lokala event i butikerna där du och din bästis kan träffa nya vänner och prova på roliga aktiviteter. Följ din lokala Arken Zoo-butik på Facebook för att få information om våra spännande aktiviteter.

  Tips och råd

  Vad har du alltid velat veta om husdjursvård? Våra Goda råd-artiklar ger svar på de allra flesta frågorna som kan dyka upp i livet som husdjursägare!