ARKEN ZOO DJURHÄLSA

Hos Arken Zoo hittar du allt till din bästa vän – därför erbjuder vi även tjänster i form av hundklippning, kattklippning, spa, kloklippning och bad, bland mycket annat! Våra salonger för Djurhälsa är en del av Arken Zoo-koncernen. Vårt fokus är att erbjuda ett serviceutbud med grundligt utbildad personal och djurens välmående i första hand. Se våra tjänster längre ned eller boka en tid

ARKEN ZOO DJURHÄLSA

Som en del av det växande utbudet vill Arken Zoo erbjuda trygg, lättillgänglig pälsvårdsservice för att höja livskvalitén hos husdjur och deras ägare.

Vi vårdar inte bara pälsen utan tar hand om hela husdjuret. Vi har stora öron och stor förståelse – och börjar alltid med att lyssna. Vi vill veta hur sällskapsdjurets och ägarens vardag ser ut, så att vi kan komma fram till hur vi kan förenkla deras liv med hjälp av pälsvård. Hos oss behandlas alla väl – såväl livliga som blyga små vänner – och vi lyssnar alltid på ägaren i fråga om behandling.

Till oss kan du komma om du vill ha hjälp med exempelvis att trimma eller tvätta din hund, ge din vän ett härligt hundbad eller göra ett besök hos frisören – så kan du lägga din tid och energi på andra aktiviteter med din bästa vän. Vill du skämma bort din vän med ett besök på någon av våra hundsalonger? Boka en tid redan idag eller spana in när butiken närmast dig erbjuder drop-in!

Bokningsvillkor tjänster

Klicka här för mer information.