Uppfödarklubben

Uppfödarklubben

Arken Zoo Uppfödarklubb är till för dig som är uppfödare. Vi ger dig förmåner och information som stödjer dig i ditt arbete. Alla hund- och kattuppfödare kan vara med så länge uppfödningen är registrerad enligt våra villkor.

Medlemsvillkor Hunduppfödare

För fullständiga villkor för Arken Zoo Kundklubb se här. Utöver dessa tillkommer följande för dig som blir medlem som registrerad uppfödare:

 • För att registrera dig som hunduppfödare hos Arken Zoo ska du vara medlem i Arken Zoo kundklubb, bosatt i Sverige och ha en registrerad kennel i en rasklubb eller kennelklubb till exempel Svenska Kennelklubben (SKK), Svenska Hundklubben eller liknande. Det är obligatoriskt att ange sitt kennelnamn samt sitt uppfödarnummer hos SKK eller annan klubb som använder sig av kennelnummer vid registrering. Arken Zoo gör en uppföljning av kennelnamn innan du blir bekräftad som medlem i Uppfödarklubben. Du måste ha ett kennelnamnsbevis från den klubb du är registrerad uppfödare i, valparna ska registreras med reg.nr. och inneha stamtavla i den aktuella klubben. Om klubben inte har ett online-register, som till exempel Svenska Kennelklubben har, så måste du bifoga en bild på ditt kennelnamnsbevis. Vi förbehåller oss rätten att avvisa uppfödare som inte följer Sveriges djurskyddslagar eller av andra etiska skäl.
 • Arken Zoo förbehåller sig rätten att kontrollera riktigheten i lämnade uppgifter och vid behov avvisa en uppfödare om denne har lämnat falska uppgifter i strid med klubbens regler.
 • Som medlem i Arken Zoo Uppfödarklubb åtar du dig uppdraget att verka som en ambassadör för varumärket och förväntas således rekommendera Arken Zoo till dina valpköpare.
 • För att ta del av de rabatter du får som registrerad uppfödare måste du uppvisa giltig ID-handling vid samtliga köp. Rabatten är högst personlig och kan endast användas av dig som registrerad uppfödare. Är ni fler i hushållet som är delägare i verksamheten kan ni koppla ihop era konton för att samla bonusen gemensamt. Om andra personer i ditt hushåll gör inköp till verksamheten måste även denne vara registrerad som aktiv uppfödare. Arken Zoo förbehåller sig rätten att stänga av den som köper foder eller andra produkter för annans räkning samt vidta legala åtgärder för de skador och förluster Arken Zoo drabbas av genom brott mot dessa villkor.
 • De rabatter du får som registrerad uppfödare gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Du får även som medlem i Uppfödarklubben, poäng på varje spenderad krona hos Arken Zoo.
 • Observera att det endast är aktiva uppfödare som får ta del av våra uppfödarrabatter. Det är ditt ansvar som uppfödare att meddela oss vid födelse av en ny kull för uppdatering av ditt medlemskap.
 • För dig som är hunduppfödare gäller eventuella rabatter endast på hundartiklar.
 • Uppfödarklubben är en del av Arken Zoo Kundklubb och helt kortlös och naturligtvis kostnadsfri.
 • Som aktiv uppfödare kan du beställa hem valppaket. Dessa ska i sin helhet ges vidare till dina valpköpare, dvs. du som uppfödare får inte lösa in gåvo-/rabattkuponger, dessa är enkom till dina valpköpare. Missbruk av detta kan medföra uteslutning ur Uppfödarklubben.
 • Uppfödare som använder foder från Nutrima, Purenatural, SMAAK, Brit Care eller Brit Fresh kan beställa med foder från dessa varumärken till sina valppaket. Vid registrering i uppfödarklubben anger du vilket foder du använder. Är du redan medlem och vill ändra vilket foder du använder så mejlar du till uppfodare@arkenzoo.se. Arken Zoo förbehåller sig rätten att kontrollera kvittohistorik för att se om uppfödaren använder något av dessa foder i sin verksamhet.
 • Arken Zoo förbehåller sig rätten att ändra rabatter och villkor. Väsentliga förändringar bör meddelas minst en månad i förväg. Arken Zoo kommer alltid i största möjliga mån att rapportera förändringar i tid, men är inte ansvarig om detta inte lyckas av någon anledning.
 • Vi använder personliga rabatter och erbjudanden, specifikt till dig som är uppfödare. För att kunna ta del av dessa så måste ni ha godkänt att vi får skicka nyhetsbrev till er.
 • Arken Zoo förbehåller sig rätten att skicka information om uppfödarklubbskampanjer och nyheter via e-post till medlemmar. Medlemsregistret kommer inte att vidarebefordras.

 

Villkor vid beställning av valppaket

 • Valppaketen ska ges i sin helhet till den nya familjen.
 • Kuponger eller gåvokort får inte plockas bort från paketen.
 • Om foder är beställt till valppaketen ska detta ges med till den nya familjen och får inte sparas av uppfödaren.
 • Uppfödare får enbart beställa en uppsättning valppaket till en kull, det är alltså inte tillåtet att beställa paket från t.ex. både Purenatural & Nutrima till samma kull. 
 • Uppfödare får inte lösa in kuponger eller gåvokort från valppaketen.
 • Uppfödare får enbart beställa samma antal valppaket som de har registrerat valpar i kullen.
 • Uppfödare ska rekommendera valpköparna att använda kupongerna & gåvokorten som finns i paketen. 
 • Uppfödaren ska agera som en god ambassadör och rekommendera Arken Zoo till sina valpköpare.

 

Två nivåer av medlemskap

Passiva uppfödare

Som passiv uppfödare får du kampanjerbjudanden och klubberbjudande särskilt riktade till uppfödare. Du får information om kampanjer via Uppfödarklubbens hemsida och via e-post. För varje inköp kan du som medlem tjäna in bonus till ditt medlemskonto. Du får även inbjudningar till evenemang som Uppfödarklubben arrangerar. När du får en ny kull så glöm inte att registrera den hos oss så att ditt medlemskap uppdateras till aktiv uppfödare.

Aktiva uppfödare

Som aktiv uppfödare får du, förutom samma fördelar som passiva uppfödare, ta del av uppfödarrabatter i butik och på arkenzoo.se. Om du ansöker om medlemskap i Uppfödarklubben och haft en kull inom de senaste tre åren så blir du registrerad som aktiv uppfödare om du uppfyller medlemsvillkoren. Fördelarna som aktiv uppfödare är giltiga i tre år efter kullens födsel. I slutet av kalenderåret kommer vi att ändra ditt medlemskap till passiv uppfödare, förutsatt att du inte anmäler födelse av en ny kull under denna tid. Vi kommer att meddela dig personligen via e-post om och när ändring av din medlemskapsnivå sker.