Uppfödarklubben

Uppfödarklubben

Arken Zoo Uppfödarklubb är till för dig som är uppfödare. Vi ger dig förmåner och information som stödjer dig i ditt arbete. Alla hund- och kattuppfödare kan vara med så länge uppfödningen är registrerad enligt våra villkor.

Frågor & Svar Kattuppfödare

Hur beställer jag kattungeboxar?

Du beställer kattungepaket HÄR
Se till så du är inloggad på ditt konto som är kopplat till uppfödarklubben.

  • Välj antalet som du vill beställ
  • Klicka på beställ
  • ?Gå vidare till kassan och se så priset är 0:- för paketen
  • Välj vilken butik du vill hämta paketen i och gå sedan vidare
  • Slutför köpet via Klarna, måste göras även om priset är 0:- 

Hur får jag mina uppfödarrabatter när jag handlar hos Arken Zoo?

I butik: Legitimera dig i kassan så kommer dina uppfödarrabatter gå in automatiskt. 
På arkenzoo.se: När du kommer till kassan så står det "Missa inte dina personliga rabatter", där finns dina uppfödarrabatter, klicka på "ANVÄND" innan du går vidare till betalning så läggs rabatten in. 

Jag väntar min första kull, när kan jag ansöka om medlemskap i Arken Zoos uppfödarklubb?

Du kan ansöka om medlemskap när kattungarna är födda, du måste ha haft en kull de senaste tre åren för att kunna registreras som aktiv uppfödare.

Vem får gå med i Arken Zoos uppfödarklubb?

Uppfödare som är bosatta i Sverige och stamnamnet ska vara registrerat hos SVERAK, WCF eller liknande organisation. Det är obligatoriskt att ange stamnamnet vid registrering.

Varför kan jag inte beställa kattungepaket med foder?

För att beställa kattungepaket med foder så måste du som uppfödare ha registrerat att du använda foder från Nutrima, Purenatural eller Brit Care i din verksamhet samt rekommendera det till dina köpare. Detta gör du när du blir medlem i uppfödarklubben i din uppfödarinformation, har du bytt foder så mejlar du till uppfodare@arkenzoo.se så ändrar vi detta åt dig. 

Kan jag använda kupongerna i kattungepaketen för mina kattungeköpares räkning?

Kattungepaketen ska gå till kattungeköparna som dom är, du som uppfödare får inte använda kupongerna för att hämta ut produkter åt dina köpare. Kupongerna är personliga och när de används så måste man vara medlem i vår kundklubb eller bli medlem.