Hundkurser

 

Här nedan ser du delar av vårt utbud av hundkurser där vi erbjuder allt från valpskola och unghundskurs till allmänlydnad och koppelkurs. Kursutbudet kan variera mellan butikerna. Klicka på "boka här" för att se om din butik har några kurser just nu. 

 

Valpskola

På vår valpskola får valpen, med hjälp av roliga lekar och bra belöningar, träna på olika beteenden som att komma på inkallning, sitta kvar och gå fint i koppel. Under lektionerna lägger vi grunden för valpens vardagslydnad med fokus på samarbete, så att du och din hund blir ett bra team tillsammans! Valpskolan är framtagen ihop med Hundcoachen Fredrik Steen, där varje lektion är en viktig byggsten i grunden för valpens vardagslydnad.

 

BOKA HÄR

 

Unghundskurs

På vår unghundskurs tränar vi vardagskunskaper och lär oss hur man bäst hjälper hunden genom tonåren. Under kursen går vi till exempel igenom kontakt under störning, inkallning, koppelträning och vardaglig skötsel som kloklippning. Kursen är planerad att stödja både hund och ägare under unghundens utvecklingsfaser och hitta gemensam glädje i hundträning.

 

BOKA HÄR

 

Allmänlydnad – steg 1

På vår allmänlydnadskurs tränar vi på vardagsfärdigheter och hur man med träning kan lösa utmaningar i vardagen. Under kursen går vi exempelvis igenom belöningsteknik, hantering i vardagen, koppelträning och tips på hur man aktiverar sin hund.

 

BOKA HÄR

 

Allmänlydnad – steg 2

I nästa steg av allmänlydnadskursen tar vi dig vidare i hundträningsvärlden. Kursen utmanar deltagarna att lära sig olika sätt att träna och belöna sin hund på. Målet är att deltagarna ska få en bra förståelse för hur man kan använda träningen för att lösa vardagsutmaningar eller lära hunden roliga tricks. Kursens innehåll anpassas till viss del efter deltagarnas önskemål och träningsmål.

 

BOKA HÄR

 

Koppelkurs

På vår koppelkurs fokuserar vi på mångas favoritämne – trevliga hundpromenader! Tillsammans går vi igenom grundfärdigheterna som krävs för bra koppelgående, och identifierar även utmanande störningar i deltagarnas hundpromenader. Vi lär oss hur vi borde reagera och hantera svåra situationer och siktar på att hitta glädjen i promenaderna!

 

BOKA HÄR