Frågor & Svar Kundklubben

På denna sida har vi samlat de vanligaste frågorna vi får till kundklubben. Om du inte skulle hitta svaret på din fråga här kan du alltid kontakta vår kundklubb på e-post kundklubb@arkenzoo.se .

1. Var ser jag mina poäng och min bonus?

Logga in på ditt medlemskonto här på hemsidan. Klicka på ”Mitt konto” och därefter ”Poäng & Bonus”, där ser du ditt poängsaldo och din eventuella bonus.

2. Hur använder jag min bonus?

Uppge ditt personnummer i kassan. Om du har bonus säger butikspersonalen till. För att använda den visar du bara din legitimation.

3. Kan jag använda min bonus i nätbutiken?

Javisst! Du behöver bara föra över din bonus till nätbutiken.

  • Logga in på ditt medlemskonto
  • Gå till ”Mitt konto” och välj ”Poäng & Bonus”
  • Under rubriken ”Överför din bonus för användning i nätbutiken” kan du sedan föra över din bonus så att du kan använda den när du handlar online.
  • I steg 4 vid betalning klickar du i rutan ”Använd min bonus”

Observera att det inte går att föra tillbaka bonusen för att använda den i butik.

4. Kan vi i familjen ha ett gemensamt medlemskonto?

Ja, ni kan ansöka om att lägga till medlemmar, parallellmedlemskap. Maila namn, e-post och personnummer till kundklubb@arkenzoo.se. Ni får en bekräftelse via mail när kontot är skapat och kan sedan handla på respektive personnummer samtidigt som ni samlar poäng på samma konto. Inloggning till ert gemensamma medlemskonto sker via huvudmedlemmens e-postadress.

5. Kan jag se om jag är registrerad som huvudmedlem/parallellmedlem eller Aktiv/Passiv uppfödare när jag loggar in på mitt medlemskonto?

I dagsläget går det tyvärr inte att se vilken typ av medlem man är på sitt medlemskonto men vid osäkerhet/frågor om detta är du alltid välkommen att höra av dig till kundklubb@arkenzoo.se eller uppfodare@arkenzoo.se – vi hjälper gärna till.

6. Kan jag se mina köp på mitt medlemskonto?

På ditt medlemskonto ser du i dagsläget endast de köpt som är gjorda via vår e-handel och inte köpen i butik. Däremot är alla poäng från köp via både e-handel och butik samlade på ditt medlemskonto.