Frågor & Svar Kundklubben

På denna sida har vi samlat de vanligaste frågorna vi får till kundklubben. Om du inte skulle hitta svaret på din fråga här kan du alltid kontakta vår kundklubb på e-post kundklubb@arkenzoo.se .

1. Var ser jag mina poäng och min bonus?

Logga in på ditt medlemskonto här på hemsidan. Klicka på ”Mitt konto” och därefter ”Poäng & Bonus”, där ser du ditt poängsaldo och din eventuella bonus.

2. Hur använder jag min bonus?

Uppge ditt personnummer i kassan. Du behöver ha ett svenskt personnummer för att vara med i vår kundklubb. Om du har bonus säger butikspersonalen till. För att använda den visar du bara din legitimation.

3. Kan jag använda min bonus i nätbutiken?

Javisst! Logga bara in på ditt medlemskonto så är det laddat med den bonus som du har erhållit. Du kan enkelt utnyttja din bonus genom att klicka i checkboxen som syns i kassan om du har erhållit bonus.

4. Kan vi i familjen ha ett gemensamt medlemskonto?

Ja, ni kan ansöka om att lägga till medlemmar, parallellmedlemskap. Maila namn, e-post och personnummer till kundklubb@arkenzoo.se. Ni får en bekräftelse via mail när kontot är skapat och kan sedan handla på respektive personnummer samtidigt som ni samlar poäng på samma konto. Inloggning till ert gemensamma medlemskonto sker via huvudmedlemmens e-postadress.

5. Kan jag se om jag är registrerad som huvudmedlem/parallellmedlem eller Aktiv/Passiv uppfödare när jag loggar in på mitt medlemskonto?

I dagsläget går det tyvärr inte att se vilken typ av medlem man är på sitt medlemskonto men vid osäkerhet/frågor om detta är du alltid välkommen att höra av dig till kundklubb@arkenzoo.se eller uppfodare@arkenzoo.se – vi hjälper gärna till.

6. Kan jag se mina köp på mitt medlemskonto?

På ditt medlemskonto ser du i dagsläget endast de köpt som är gjorda via vår e-handel och inte köpen i butik. Däremot är alla poäng från köp via både e-handel och butik samlade på ditt medlemskonto.

7. Vilka husdjur kan få en födelsedagspresent till?

De husdjur som vi ger ut födelsedagspresenter till är hundar, katter, kaniner och andra gnagare.