Filtrera

Compact Care

Alla älskar vi våra katter högt, men ibland kan man som kattägare tröttna på den ständiga doften av kattlåda. Hör och häpna - ditt hem behöver inte lukta katt bara för att du har en katt i huset! När du använder kattsand från Compact Care slipper du och dina besökare otrevlig odör från kattlådan. Kattsanden är dessutom 99% dammfri, har maximal klumpbildningsförmåga och fastnar inte så lätt i kattens tassar och päls tack vare den optimala kornstorleken.  De flesta som någon gång bott tillsammans med en katt vet hur jobbigt det kan vara med sandkorn som sprids runt i huset!

Välj bland flertalet olika sorter, och var säker på att du hittar en kattsand som passar i just ditt katthushåll.

  • Utmärkt klumpbildningsförmåga.
  • Suger effektivt upp fukt och är mycket dryg.
  • Nästintill helt dammfri.
  • Binder effektivt dålig lukt.

Effektiva icke-klumpbildande alternativ

Förutom den klassiska klumpbildande kattsanden från Compact Care hittar du även Compact Care Silica i sortimentet. Den är framställd av kisel och till följd av den effektiva uppsugningsförmågan är den otroligt dryg. Det eliminerar effektivt oönskad lukt och är mycket lättanvänd – det räcker att du dagligen plockar bort fast spillning och sedan byter ut all sand en gång i månaden.

Vill du ha ett miljöanpassat alternativ till vanlig kattsand? Prova Compact Care träpellets, som passar lika bra i kattlådan som i smådjursburen. Det är en ren naturprodukt tillverkad av finsk gran, utan konstgjorda doftämnen – granens egen doft fungerar som naturlig luftrenare. Till skillnad från traditionell kattsand klumpar sig inte träpellets, utan smulas istället sönder då de blir våta.

Prova en kattsand från Compact Care, och njut av din katts sällskap utan att behöva bekymra dig över oönskad lukt!

12 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

12 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Back to top