Pomppa

Alla hundar uppskattar inte blåst och kyla, något som vi i Sverige är väl bekanta med under höst- och vintersäsongen. Har din hund tunn päls eller är extra frusen av sig, så kan du hjälpa den att hålla värmen med ett skyddande hundtäcke. Låt din hund njuta av utevistelsen – oavsett väder! Samtliga hundkläder från Pomppa utgår från hunden och hundens behov: kläderna ger hunden ett maximalt skydd utan att hindra den från att röra sig naturligt. Glöm besvärliga bensnören... Visa fortsättningen

Alla hundar uppskattar inte blåst och kyla, något som vi i Sverige är väl bekanta med under höst- och vintersäsongen. Har din hund tunn päls eller är extra frusen av sig, så kan du hjälpa den att hålla värmen med ett skyddande hundtäcke. Låt din hund njuta av utevistelsen – oavsett väder!

Samtliga hundkläder från Pomppa utgår från hunden och hundens behov: kläderna ger hunden ett maximalt skydd utan att hindra den från att röra sig naturligt. Glöm besvärliga bensnören som skaver – Pomppas hundkläder sitter på plats ändå tack vare sin unika design!

  • Stor krage som skyddar halsen och nacken samtidigt som den ger hunden möjlighet att röra huvudet fritt.
  • Öppning för koppel.
  • Reflexer som ökar hundens säkerhet under mörka promenader.
  • Täckande baktill för att skydda hela bakdelen och även låren.
  • Designen ger maximal rörelsefrihet; sprund framtill vid bogen samt baktill vid svansen ger hunden utrymme att röra sig naturligt, utan att plaggets form eller täckningsförmåga minskas.
  • Den smarta magdelen som fästs vid hundens midja håller täcket på plats samtidigt som den täcker och skyddar hela magen.

Pomppas hundkläder kombinerar funktionalitet, användbarhet och passform. Kläderna är designade för att på ett optimalt sätt skydda hundar från regn och kyla, utan att det påverkar deras naturliga rörelsemönster. Den hundvänliga designen i kombination med lätta och hållbara material i eleganta färger gör Pomppas kläder till ett självklart val för både hund och hundägare!

Inga produkter hittades.