Millers Forge

Millers Forge är ett amerikanskt varumärke som tillverkar produkter för vård och omsorg av hundar. En särskilt populär produkt är Millers Klotång som brukar uppskattas för att den är smidig, klipper bra, ligger bekvämt i handen och håller länge. En klassiker helt enkelt! Köp Millers Forge hos Arken Zoo Hos oss på Arken Zoo hittar du bland annat den omtyckta klotången från Millers Forge som fungerar för kloklippning på de flesta husdjur. Den är tillverkad av amerikanskt... Visa fortsättningen

Millers Forge är ett amerikanskt varumärke som tillverkar produkter för vård och omsorg av hundar. En särskilt populär produkt är Millers Klotång som brukar uppskattas för att den är smidig, klipper bra, ligger bekvämt i handen och håller länge. En klassiker helt enkelt!

Köp Millers Forge hos Arken Zoo

Hos oss på Arken Zoo hittar du bland annat den omtyckta klotången från Millers Forge som fungerar för kloklippning på de flesta husdjur. Den är tillverkad av amerikanskt stål och är härdad och bearbetad för att hålla mycket bra kvalitet. När klotången inte används kan den dessutom låsas med ett säkerhetslås.

Gör kloklippningen till en trevlig stund med Millers Forge

Att klippa klorna på sin hund är inte alltid enkelt, vissa hundar uppskattar det inte alls medan andra är mer lugna. Millers Forge har skapat sin klotång för att underlätta upplevelsen, både för hund och husse/matte, då den är utformad för att ge enkel och exakt klippning för ditt husdjurs klor. Med ergonomisk design och skarpa skärblad erbjuder Millers Forge både säkerhet och komfort. Utforska hur Millers Forge klotång kan göra kloklippningen till en bekväm och stressfri upplevelse för ditt älskade djur idag.

2018-02-23
189,00 kr
189,00 kr
  • På lager.
  •