Månadens aktiviteter

Visste du att vi erbjuder roliga aktiviteter i våra butiker varje månad? Tassa med på roligheter som valpträffar, valpskola, hundpromenader, djurfotograferingar och temadagar! Många av aktiviteterna kan du dessutom vara med på helt utan kostnad!

Anmäl dig till våra aktiviteter i din butik

Sugen på att vara med på någon av aktiviteterna? Tassa in till din butik och hör med personalen om vad som händer denna månad!

Hitta din närmaste Arken Zoo-butik här!

Valpträffar

Har du en ny valp i familjen? Tassa in till våra valpträffar och socialisera din nya familjemedlem bland andra lurviga små liv och deras ägare! Genom våra valpträffar får valparna möjlighet att träffa och interagera med andra valpar, vilket hjälper till att bygga upp deras sociala färdigheter på ett positivt sätt. Valpträffarna är även ett perfekt tillfälle att prata med andra valpägare och diskutera vardagen, träning och andra ämnen som hör valplivet till. Och vem vet, kanske får både du och din valp en ny vän för livet?

Så går valpträffarna till

  • Träffarna sker i våra butiker. Vi brukar ha plats för ungefär 6–10 valpar per träff.
  • Valparna ska vara friska och fullt vaccinerade, och ca 4–10 månader gamla.
  • Träffarna pågår i cirka 30–45 minuter och du anmäler dig direkt i butiken.
  • Pris: 49 kr för medlemmar i Klubben, 99 kr för övriga. Ni kan bli medlem i butik vid anmälan eller här direkt på vår hemsida.

Hundpromenader

Upplev hundens höjdpunkt ihop med andra vovvar och deras ägare – hundpromenader! Enligt oss är hundpromenader mer än bara en tur runt kvarteret, vi ser våra hundpromenader som en chans för hundar att lära känna andra hundar och människor, samtidigt som de njuter av frisk luft och motion. Det är dessutom en fantastisk möjlighet till socialisering och träning för både hundar och ägare. Genom att interagera med andra hundar lär vovvarna sig hur man kommunicerar och samspelar på ett positivt sätt. Det är som en hundens lektion i goda sätt och hundartade etikettregler! Dessutom får du som hundägare chansen att träffa andra likasinnade och dela tips och erfarenheter med varandra.

Hundkurser

Hundkurser är ett fantastiskt tillfälle att stärka banden mellan dig och din hund. Genom att träna tillsammans bygger ni upp förtroende, kommunikation och förståelse för varandra. I flera av våra butiker erbjuder vi hundkurser som valpkurser, unghundkurser, nosework, vardagsträning, koppelkurser, hundmöteskurser och mycket mer. Kurserna leds av en utbildad hundinstruktör och brukar vara allt mellan 1–5 kurstillfällen beroende på typ av kurs. Även pris för kurser varierar beroende på hundkursens längd och innehåll.

Djurfotografering

Är ditt husdjur en riktig supermodell? Då ska du spana efter djurfotograferingar i våra butiker! Fotograferingarna kan ske både inomhus och utomhus, och är oftast både kostnadsfria och utan köptvång. Prata med personalen i din Arken Zoo-butik för att få reda på mer!

Temadagar & Temakvällar

Ibland arrangerar våra butiker temadagar eller temakvällar, som kan handla om allt från pälsvård och tassvård till smådjursskötsel och kloklippning. Det händer även att butikerna bjuder in personer med olika expertis för att prata om ett visst ämne. Nyfiken på vad just din butik planerar för teman framåt? Prata med butikspersonalen så berättar de mer!