Nature's Protection

Nature’s Protection erbjuder prisvärda superpremiumfoder till både hund och katt. Hög kvalitet är viktigt och Nature’s Protection säkerställer alltid att deras produkter håller måttet. Samtliga foder är anpassade efter livsstil, ålder, aktiveringsnivå och ras, allt för att du ska kunna hitta rätt till just din hund eller katt. Naturliga ingredienser Huvudingrediensen i varje foder är en högkvalitativ köttråvara, vilket är en god källa till protein. Till det kommer en... Visa fortsättningen

Nature’s Protection erbjuder prisvärda superpremiumfoder till både hund och katt. Hög kvalitet är viktigt och Nature’s Protection säkerställer alltid att deras produkter håller måttet. Samtliga foder är anpassade efter livsstil, ålder, aktiveringsnivå och ras, allt för att du ska kunna hitta rätt till just din hund eller katt.

Naturliga ingredienser

Huvudingrediensen i varje foder är en högkvalitativ köttråvara, vilket är en god källa till protein. Till det kommer en väl avvägd fetthalt som ger ditt husdjur rätt mängd och balans av Omega 3- och 6-fettssyror. Det bidrar till en frisk hud, glänsande päls och ett välfungerande immunförsvar.  

Fodret innehåller inga konstgjorda färg- och smakämnen eller konserveringsmedel – bara naturliga ingredienser. Ingredienserna är även GMO-fria (fria från genetiskt modifierade organismer). Det gör att foder från Nature’s Protection är lättsmält, naturligt och smakrikt.

Kolhydratkällorna är noga utvalda för att främja en optimal tarmhälsa och ge ditt djur den näring den behöver.

MicroZeoGen

Unikt för Nature’s Protection är att varje foder har MicroZeoGen som grund. MicroZeoGen är en dynamisk mikroniserad klinoptilolit (vulkanisk mineral) som stimulerar tarmhälsan och näringsupptagningen. Den fångar upp och avlägsnar bakterier och gifter från tarmarna. MicroZeoGen stimulerar även rörligheten hos ditt husdjur genom att smörja lederna, samtidigt som dem stödjer kroppens naturliga immunförsvar.

Varför Nature’s Protection?

 • MicroZeoGen – stimulerar tarmhälsa och näringsupptag
 • Minst 50 % kött
 • God matsmältning
 • God munhälsa
 • Ledskydd
 • Naturligt immunförsvar
 • Främjar hud och päls
 • Inga artificiella färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel.

I samarbete med veterinärer

Nature’s Protections foderserie är utvecklad tillsammans med veterinärer och experter på nutrition. Resultatet är foder som förser din hund eller katt med näring speciellt anpassat till deras olika livsstadier, livsstilar eller speciella behov. Till exempel Active för den aktiva hunden eller Senior för katten som börjar komma upp i åren.

Filtrera
2 produkter
Pris
- SEK
Avdelning
Varumärke
Djurets ålder
Hundens aktivitetsnivå
Kostbehov
Energinivå
Utfodringstyp
Smak
Konsistenstyp
Pete-Age
Pete-Protein source
Förpackningstyp
Pete-Food composition
Pete-Packaging
På lager
 
Alla
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö
Sortera
Sortera
Visa:
2 produkter
2018-02-23
14,00 kr
14,00 kr
 • Tillfälligt slut.
 • 2018-02-23
  14,00 kr
  14,00 kr
 • Tillfälligt slut.
 •