Hundgrindar, hundgaller & övriga tillbehör

Hos oss på Arken Zoo hittar du hungrindar, hundgaller och andra tillbehör för både bilen och hemmet.

När du och din hund ska färdas i bil måste ju hunden, precis som vi människor, vara säkrad. För er som ofta åker bil är det värt att investera i ordentliga hundgaller, hundgrindar eller avdelare. Vi erbjuder produkter från Artfex och MIM som båda är varumärken som håller hög kvalitet. Produkterna är tysta, säkra och mångsidiga med många genomtänkta detaljer – allt för att transporten ska bli så säker som möjligt.

Bilmodeller ser ju olika ut. I vissa bilar är det smidigare att montera en grind och ett galler än en bur. Och ibland kanske du behöver kunna utnyttja bagageutrymmet till annat och då tar ju en stor bur upp för mycket plats. Hundgaller monterar du vid baksätena på bilen, som en skyddande barriär mot lasten i bilen som kan motstå de krafter som uppstår vid en eventuell kollision. En hundgrind monterar du innanför bagageluckan. Det finns både enkla och dubbla hundgrindar, välj det som passar dig bäst. Det finns även smidiga avdelare som du kan montera mellan grinden och gallret.

För att förenkla vardagslivet med hund har vi hundgrindar Carlson som är perfekta när du behöver dela av hemmet. Väntar du gäster som inte uppskattar en hoppande och dreglande (om än väldigt glad) välkomstkommitté? Då kan det vara en god idé att sätta upp en hundgrind och låta din lurviga familjemedlem komma och hälsa när gästerna är på plats och lugnet har lagt sig.

Spana in vårt utbud nedan. Har du frågor eller funderingar? Kontakta din närmaste Arken Zoo-butik eller vår kundtjänst.

Artiklar 1 till 30 av totalt 49

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Artiklar 1 till 30 av totalt 49

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
  • Relaterade produkter

Back to top