Hundgodis

Hundgodis för belöning eller ett enklare mellanmål – här i vårt sortiment av hundgodis finner du allt du behöver för att ge din hund det lilla extra. Det är väl ingen hund som tackar nej till lyxsnittar, hundchoklad, godisbitar eller korvar? Med nyttigt hundgodis blir din hund glad och nöjd samtidigt som den får i sig viktiga näringsämnen.

Det många inte tänker på eller känner till, är att modernt hundgodis ofta inte bara är gott utan dessutom kan fungera som ett bra och nyttigt komplement till den dagliga kosten. Vinsten blir alltså dubbel då du inte bara motiverar din hund extra mycket med bra hundgodis, utan dessutom kan se till att den mår bättre och får i sig alla vitaminer och mineraler som den behöver. Det ger också speciellt framtaget hundgodis en klar fördel gentemot korvar, köttbitar och andra saker man kanske råkar ha i kylskåpet, men som inte från början var ämnade för hunden. 

Hundgodis som motivation

Att kontinuerligt jobba med sin hund är viktigt av många orsaker. Att lära hunden utveckla nya talanger och färdigheter gör inte bara att det blir roligt att motionera och träna den, utan också att relationen mellan er fördjupas. Hundgodis kan med fördel användas som en motivator när det kommer till många former av träning, till exempel klickerträning och sökövningar. 

Hundgodis som näringskälla

Modernt hundgodis innehåller ofta väl balanserade mängder av näringstillskott som man av erfarenhet vet att många hundar har svårt att tillgodogöra sig från den dagliga kosten. Utöver att det är gott, är det kanske ibland också ett välkommet avbrott från en ganska enahanda kost, kan alltså hundgodis också hålla din hund vid god vigör. 

Hundgodis för känsliga hundar

Precis som för vanligt hundfoder finns det många hundar som är överkänsliga eller till och med allergiska mot en del av innehållet i dessa. Om du misstänker att din hund kan vara känslig mot traditionellt hundgodis kan det vara en bra idé att ge den så naturliga saker som möjligt. Att fokusera på kött från vilt kan också fungera.

Artiklar 91 till 112 av totalt 112

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Artiklar 91 till 112 av totalt 112

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
  • Relaterade produkter

Back to top