VGW Bälte

Drar du och din hund åt olika håll på promenaden? Lösningen som gör hundpromenaden mer avkopplad är den innovativa VGW-selen! Det är en ergonomiskt utformad sele där kopplet fästs på bogen istället för på ryggen. Detta gör att du kan hålla emot och bromsa oavsett kraft hos hunden. Istället för att dra vidare framåt, får selen hunden att göra en halvvolt mot dig. Hunden får då kontakt med dig istället för att rikta sin uppmärksamhet mot det som tidigare fick hunden att... Visa fortsättningen

Drar du och din hund åt olika håll på promenaden? Lösningen som gör hundpromenaden mer avkopplad är den innovativa VGW-selen! Det är en ergonomiskt utformad sele där kopplet fästs på bogen istället för på ryggen. Detta gör att du kan hålla emot och bromsa oavsett kraft hos hunden. Istället för att dra vidare framåt, får selen hunden att göra en halvvolt mot dig. Hunden får då kontakt med dig istället för att rikta sin uppmärksamhet mot det som tidigare fick hunden att dra iväg.

VGW-selen lovordas av veterinärer och fysioterapeuter för dess goda effekter på hundens fysik. Med sin ergonomiska utformning ger den hunden fria luftvägar och ett naturligt rörelsemönster, samtidigt som den avlastar rygg och nacke.

Fler fördelar med VGW-selen:

  • Har en lugnande effekt på hunden eftersom den är väldigt bekväm och behaglig
  • Hunden får lättare att ta kontakt med dig
  • Du kan koncentrera dig på träning av din hund istället för att ständigt hålla emot kopplet
  • Ett bekvämt och säkert alternativ till halsband
  • Bekvämt även för dig som håller i kopplet, då du slipper kraftiga ryck

Kombinera VGW-selen med VGW Human Pro bältet som passar perfekt för dig som joggar, är ute med barnvagnen eller vill ha händerna fria under hundpromenaden. Prova gärna VGW-koppel tillsammans med din VGW-sele, det är elastiskt och motverkar hårda ryck.

För bästa passform rekommenderar vi att du ska kunna få in två fingrar under varje rem. Prova en sele från VGW och gör hundpromenaden till ett lugnt och avslappnat nöje!

Mängdrabatt!
2020-03-10
549,00 kr
549,00 kr
  • På lager.
  •