Filtrera

Kattens matplats

Du är helt säkert mycket nogrann med vad för slags kattmat du utfodrar din älskade katt med - men har du funderat över vad du serverar godbitarna i? Hos oss hittar du allt du behöver för din katts matplats! Här hittar du matskålar till katten i en mängd olika färger, storlekar, mönster och material! På en ordentlig kattskål sitter det anti-glidmaterial på undersidan så att du slipper se hur din katt puffar omkring matskålen över köksgolvet medan vatten och mat flyger all världens väg. Sluta servera mat och vatten i vad-som-helst-du-hittar-i-skåpet: investera i en matskål och en vattenskål gjorda för ändamålet! Det kommer både du och katten att uppskatta i slutändan.

Beroende på katters olika behov finns skålar som passar olika bra. Äter din katt för fort? Med hjälp av en anti-glupskskål eller sloweed-skål kan du minska hastigheten då din katt glufsar i sig kattmaten. Får katten ofta blötmat, eller går den kanske rentav på en färskfoder diet? Då heter räddningen Magisso matskål! Skålarna har kyleffekt; håll bara matskålen under kallt rinnande vatten i några sekunder så håller sig kattens skål sval under många timmar. Passa även på att bjuda katten på vatten ur en Magisso-skål - vi lovar att din katt kommer att älska att vattnet är kallt och gott även då det stått framme sedan imorse!

För katten som dricker dåligt med vatten rekommenderar vi en vattenfontän. Med hjälp av en dricksfontän kan du uppmuntra din katt att dricka mer - det är ju både godare och mer spännande att dricka rinnande, färskt vatten från en porlande källa!

Vi har även tillbehör som underlättar vid utfodringen afv din katt. Lägg till exempel gärna ett underlägg under kattens mat-och vattenskål. Det förhindrar spillande och får dessutom matplatsen att se trevligare ut! Genom att förvara kattmaten i en fodertunna med lock håller du kattfodret fräscht och smakrikt längre. Mjau - vi önskar din katt en trevlig stund vid matskålen!

29 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

29 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
  • Relaterade produkter

Back to top