Filtrera

Aktiveringsleksaker för din hund

För en rolig lekstund med din hund kan du använda aktiveringsleksaker. Här på Arken Zoo finner du en mängd aktiveringsleksaker för alla hundar. Med pedagogiska leksaker i spännande former kan du hjälpa din hund att utveckla sin mentala förmåga. Vi har leksaker i alla tänkbara former, material och färger. Ge din hund en spännande och rolig utmaning med en aktiveringsleksak!

Genom att låta er hund leka med en aktivitetsleksak utvecklar hunden sin intelligens, intuition och sina instinkter. Det är lika viktigt att stimulera er hunds psykiska plan som det fysiska. Här kan roliga och kluriga aktivitetsleksaker hjälpa till. Det får hunden att aktivt tänka och på det viset försöka klura ut hur den ska klara av de olika aktivitetsleksakerna. Välj bland pussel för hundar, eller lägg hundgodis i en Sumo eller Kong och låt din hund nosa rätt på hundgodiset.

Aktivitetsleksakerna som fylls med godis eller foder är en superbra godis- och foderaktivering för hunden. Godiset eller fodret som trillar ur aktivitetsleksaken triggar hunden till att fortsätta leka. Detta eftersom den får en liten belöning var gång den klarar spelet. Aktivitetsleksaker finns i olika svårighetsgrader, vilket ökar hundens tankeförmåga. Ju mer avancerad aktivitetsleksaken är ju mer behöver hunden tänka.

Aktivitetsleksaker främjar hundens psykiska hälsa samtidigt som både hunden och ni har roligt. Att låta er hund leka med en aktivitetsleksak stimulerar hundens mentala hälsa genom att de leker med en aktivitet de gillar. På så vis kan man förebygga destruktiv beteende hos hunden som orsakas av tristess.

Hos oss hittar ni många olika aktivitetsleksaker för er hund. Vi har aktivitetsspel så som Twister, Casino och Tubble men även många roliga aktivitetsbollar som fylls med antigen godis eller foder. Vi har både enkla och mer avancerade aktivitetsleksaker och även de som kan byggas ihop för längre och klurigare aktiveringsmöjligheter.

Artiklar 1 till 30 av totalt 49

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Artiklar 1 till 30 av totalt 49

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Back to top