Kundvagn

Kundvagnen är tom.
Header Bookingsite V6

Så blir du kompis med din valp!

- Live med Fredrik Steen

Föreläsningen har redan sänts live med frågestund, men det går bra att köpa föreläsningen i efterhand till ett rabatterat pris. Dock ej öppen för frågor längre.

Live med Fredrik Steen. När hunden är ung är den som mest lättformad. Desto bättre du är på att lära valpen saker redan från början, desto lättare och bättre liv kommer du och hunden att få tillsammans. Under denna livesändning med vår expert Fredrik Steen så kommer vi berätta mer om kommunikation och socialisering med din valp. Vad man ska tänka på när man har en ny familjemedlem.  

Vi varvar generell information med konkreta exempel som visas upp. Målet med sändningen är att du ska få de verktyg du behöver för att kunna hitta rätt väg framåt för dig och din hund.  

Föreläsningen riktar sig till alla som har en ny hund eller valp, eller till dig som vill ha ett bättre samarbete med din familjemedlem.  

Unikt för dessa livesändningar är att du kan ställa dina frågor direkt till Fredrik Steen. Skicka in frågorna under föreläsningens gång så kommer Fredrik, i mån av tid, svara på så mycket som möjligt för att hjälpa er framåt.  

Tid: 60 min 

Föreläsningen kan ses i efterhand i 3 månader efter köp. Alla köpta föreläsningar finns sparade under mitt konto "mina digitala föreläsningar".

Redan inspelad,
Tillgänglig direkt efter köp!
Gå ej att köpa
Behöver du hjälp?