Till startsidan för Arken Zoo Veterinärkliniker

Om Arken Zoo Veterinärkliniker

Vårt koncept är unikt

Våra kliniker finns alltid i djurcentra: Vi drivs av tanken att förenkla vardagen för dig som är djurägare, därför arbetar vi hårt för att kunna erbjuda allt du behöver till din bästa vän, Hos oss hittar du butik, klinik och trim under ett och samma tak!

Vår kompetenta personal finns för dig och dina husdjur: Vi tar hand om och behandlar hund, katt och smådjur. På klinikerna arbetar engagerad och kompetent personal bestående av veterinärer, flera med specialintresse, legitimerade djursjukskötare och djurvårdare.

Våra kliniker är välutrustade: Våra klinikerna är välutrustade för att kunna ta hand om de allra flesta ingrepp och behandlingar som ditt husdjur kan behöva under sin livstid. Det rör sig om såväl operationer, kastrationer, röntgen, ultraljud och förebyggande vård i form av munhälsa, vaccinationer, id-märkning och utfärdande av pass inför resa.

Våra kliniker drivs på franchisebasis: Detta innebär att din lokala klinik ägs av en entreprenör, ofta en eller flera medarbetare på kliniken. Detta gör att varje klinik är unik och personlig!

Vår historia

De första klinikerna startades våren 2012 och då under namnet Vettris. Några av de första att öppna var klinikerna var Nyköping, Falun och Västerås. Vi vill finnas för djuren och kunna möta djurägarens alla behov. I vår strävan att uppnå ett enhetligt kunderbjudande har vi från hösten 2022 skyltat om våra kliniker till Arken Zoo veterinärkliniker. Vi driver klinikerna fortsatt som franchise med samma proffesionella och personliga bemötande!

I dagsläget har vi 12 kliniker från Malmö i söder till Umeå i norr och vi fortsätter öppna klinker vartefter vi hittar drivna och kompetenta veterinärer som, liksom vi, har kundservice och god veterinärvård som högsta prioritet!

Vi växer i Sverige

Vi har som mål att öppna fler kliniker över hela Sverige och vi tror att den mindre, personliga kliniken intill butiken, ger oss en personlig prägel och en närhet till kunderna som är unik och gör det enklare för dig som djurägare att ta din vän till veterinären.

Vi har siktet på att växa och letar ständigt efter nya drivna entreprenörer. Vårt butiksnätverk med över 120 butiker i Sverige, ger oss många möjligheter att kontinuerligt hitta attraktiva platser för nya kliniker.

Är du intresserad?

Är du en driven entreprenör som vill öppna egen klinik? Ser du en möjlighet att öppna en klinik där du befinner dig? Kontakta oss så kan vi diskutera vidare!