Vettris - Framtidens veterinärklinik

Veterinärklinik2011 öppnade Vettris sina första veterinärkliniker i Sverige. De etablerar sig alltid i anslutning till en Arken Zoo-butik och har alltid erfarna och kompetenta veterinärer och djursjukvårdare på plats.

Vettris konceptet bygger på professionalism, tillgänglighet, det personliga mötet och excellent kundvård och service.

Vision
Vettris är framtidens veterinärklinik som erbjuder kompetens, kvalité och trygghet med djuret i fokus i en trivsam och modern miljö. Vettris ska vara en attraktiv arbetsplats och ger alltid en utmärkt kundupplevelse för våra djurägare.

Vettris finns alltid i anslutning till någon av de Arken Zoo-butikerna som finns runt om i landet och idag finns det 11 kliniker, från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

Hos Vettris får man både råd och hjälp då ens husdjur är sjuk, skall vaccineras eller behöver få annan medicinsk behandling. De har också en friskvårdsverksamhet, där de gärna hjälper till med bland annat rådgivning om foder och motion.

Vettris.se kan du ta del av flera bra artiklar för både hund och katt med flera av goda råd om vad man bör ha i åtanke eller göra i olika situationer. De har även satt samman en mycket utförlig checklista som man bör tänka på innan besöket. Du hittar den här

Läs mer på www.vettris.se

Hitta din närmsta Vettrisklinik i listan nedan:

Vettris

Back to top