Filtrera
Förpackning typ
 1. Burk (6)
 2. Påse (3)
 3. Tetra (1)
Beteende
 1. Rumsrenhet (1)

Valp & Kattunge

valp och kattunge

Är det äntligen dags att utöka familjen med en fyrbent liten familjemedlem? Grattis! Ni har en underbar och mysig tid framför er, full av kärlek och bus. Det är bra att vara så förberred det går inför valpen eller kattungens ankomst, för ni vill ju inte att den lilla ska sakna något! I vår valp- och kattungeguide får du tips och råd om er första tid tillsammans. 

En busig valp eller kattunge behöver ett kvalitativt foder som är näringsanpassat så att den kan växa och må bra. Purenaturals valpfoder och kattungefoder är ett näringsrikt alternativ som är anpassat till de flesta små växande valpar och kattungar. Fodret har en hög kötthalt, naturliga ingredienserna och är skonsamt mot magen. 

En mysig plats att vila på under de långa dagarna kan också vara bra att ha. En hundbädd är ett populärt alternativ för den lilla valpen och en mysig kattsäng för den lilla kattungen. 

Du behöver även koppel och halsband till valpen så att ni kan gå på härliga promenader tillsammans. Funderar du på att koppelträna valpen kan du läsa mer om det här. Vill du skona era möbler, kan ett litet klösträd till kattungen hjälpa, som den kan klösa på istället.

Självklart behöver du även en matskål att lägga fodret i och en vattenskål alternativt en vattenfontän. 

En god idé är även att få din valp eller kattunge rumsren så fort som möjligt, för inte är det kul att trampa i en pöl eller en liten hög! Här kan du läsa om du att träna din hund rumsren och här om hur du toalettränar din katt.  

Artiklar 1 till 30 av totalt 98

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Artiklar 1 till 30 av totalt 98

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Back to top