valp- och kattungepaket

Som aktiv uppfödare kan du få gratis valp- och kattungepaket vid ny kull. Våra aktiva uppfödare beställer hem värdecheckar att skicka med valparna/kattungarna vid leverans. Värdechecken ger valp- och kattungeköparna ett gratis valp- eller kattungepaket att hämta ut i butik. Observera att det är valp- eller kattungeköparen som hämtar ut valp- eller kattungepaketen, inte du som uppfödare.

  • Valppaketen levereras i en fin ryggsäck och innehåller torrfoder, våtfoder, godis samt en praktisk checklista och goda råd för dig som valpköpare. Fodermärken att välja mellan är: Purenatural och Nutrima.
  • Kattungepaketen levereras i en fin ryggsäck och innehåller torrfoder, våtmat, godis samt en praktisk checklista och goda råd för dig som kattungeköpare. Fodermärken att välja mellan är: Purenatural och Schesir.

Innehållet i valp- och kattungepaketen kan variera, Uppfödarklubben förbehåller sig rätten att ändra innehållet i paketen. Aktiva uppfödare kan beställa vår värdecheck i nätbutiken. När en aktiv uppfödare loggar in på sitt medlemskonto kommer rubriken ”Uppfödare” upp längst upp till höger i det gröna menyfältet. Direktlänken till denna sida här. (länken fungerar endast för dig som inloggad aktiv uppfödare). Till skillnad från en vanlig order så är leveranstiden upp till 5 arbetsdagar. När en order har gått igenom får du en bekräftelse på skärmen. Uppgifternas riktighet granskas i efterhand.

Foderval:

Hund

Purenatural Puppy 2kg

Purenatural Puppy Large 2kg

Nutrima Growth Puppy/Breeder 2kg

Nutrima Growth Puppy Large Breed 2kg

Katt

Purenatural Kitten Duck 400g

Schesir Kitten 400g

Kattungepaket

Bilderna visar ett exempel på innehåll.

 

 

Back to top