Bli medlem

Om du är medlem i Arken Zoo Kundklubb kan du ansöka om medlemskap i Uppfödarklubben genom att skicka ett mail till uppfodare@arkenzoo.se och uppge följande information:

  • Kennel- eller stamnamn
  • Födelsedatum för senaste kull
  • Hunduppfödare ska uppge SKK-nummer
  • E-postadress (Den mailadress som är registrerad på ditt medlemskonto)

Arken Zoo kontrollerar att uppgifterna stämmer innan ansökan godkänns. Vid godkänd ansökan skickas ett bekräftelsemail ut och därefter träder förmånerna i kraft. Genom att skicka in din ansökan så godkänner du också våra villkor för Uppfödarklubben. Du finner villkoren här.

Det finns två nivåer av medlemskap; Passiv uppfödare samt Aktiv uppfödare. 

Passiv uppfödare

Som passiv uppfödare får du kampanjerbjudanden och klubberbjudanden riktade till uppfödare. Som medlem informeras du om dessa kampanjer via klubbens hemsida och via e-post. För varje inköp tjänar du som medlem in bonus till ditt bonuskonto. Vi stämmer av ditt medlemskonto enligt kalenderkvartal och du kan få upp till 7 % bonus på dina inköp. Man får även möjligheten att delta på evenemang som arrangeras av Uppfödarklubben.

Aktiv uppfödare

Genom att meddela uppfödarklubben på uppfodare@arkenzoo.se när du får en kull så uppdateras medlemskapet till Aktiv uppfödare. Du får då ta del av uppfödarrabatter i butik och på e-handel. Om en uppfödare ansöker om medlemskap i Uppfödarklubben och har haft en kull inom de senaste två åren så blir denne automatiskt registrerad som Aktiv uppfödare. Fördelarna man får som Aktiv uppfödare är giltiga i två år efter födelsen av kullen, i slutet av kalenderåret kommer uppfödaren sedan att ändras till Passiv uppfödare om denne inte anmäler födelse av en ny kull under denna tid. Uppfödaren meddelas personligen om denna ändring via e-post.

Back to top