Filtrera

Kattungar

Allt för kattungen! Är det äntligen dags att utöka familjen med en liten hårig familjemedlem? Ljuvligt! Ni har en tid full av kärlek, bus och upptåg framför er. Se till att vara förberedd inför kattungens ankomst, ni vill ju inte att den ska sakna något.

En liten busig kattunge behöver kvalitetsfoder med balanserat näringsinnehåll för att växa och må bra. Ge gärna din katt både torrfoder och våtfoder, då får katten i sig alla de näringsämnen den behöver. Ofta får du med det foder valpen är van vid från uppfödaren, om du vill byta foder går det förstås bra, men se till att göra det successivt – du vill ju inte att den lille ska få ont i magen. Purenaturals kattungefoder är ett näringsrikt alternativ som passar de flesta kattungar. Den höga kötthalten och de naturliga ingredienserna är skonsamma mot kattens mage och fodret är rikt på både taurin och laxolja som är bra för den växande ungen. Våtfoder från Natures:menu är ett bra komplement som är rikt på både kött, näring och allt annat din lille minitiger behöver.

Vad behöver ni mer än foder? Vissa saker är mer självklara än andra, du behöver förstås en matskål att lägga fodret i. En del katter vill inte dricka vatten ur skål, då är en vattenfontän ett bra alternativ. Du kommer att märka att din nya kompis gillar att vila mellan varven, då är det fint om den har en egen plats – gärna lite högre upp så att den kan spana ut över rummet.

Katter gillar att klösa, det ligger i deras natur, se till att skaffa ett klösträd så att dina favoritmöbler får vara ifred. Läs mer om klösande katter här.

Och du, kom ihåg det allra viktigaste: njut av er tid tillsammans!

 

Artiklar 1 till 30 av totalt 45

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Artiklar 1 till 30 av totalt 45

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Back to top