Hundbäddar, Hundsängar & Filtar

När din hund har sin alldeles egna bekväma hundsäng, får du som hundägare kanske sova i lugn och ro i din egen säng. För visst är det mysigt med hundar som vill mysa och gosa, men kanske vill man slippa leriga tassar i sängen? Har du en stor hund blir det kanske lite väl trångt om både hundar och människor ska sova i samma säng. En skön hundbädd till din hund kan vara en god investering!

Hundar behöver vila och koppla av på en lugn plats. De söker sig ofta till lugna, mjuka sovplatser där de kan sträcka ut sig och njutningsfullt rulla runt på rygg. Där kan de låta dagens upplevelser och lärdomar sjunka in, och kropp och själ får återhämta sig. En hundbädd blir en viloplats för både dagens tupplurer, och för en god natts sömn!

Sov sött - alla familjemedlemmar!

Hur väljer jag rätt hundbädd till min hund?

Många hundbäddar går att tvätta i tvättmaskin, eller har en avtagbar klädsel. Det kan vara praktiskt om du har en hund som ofta samlar på sig härlig lera mellan trampdynorna, eller en liten valp som kanske råkar orsaka en liten olycka...

 • Välj en storlek på hundbädden som passar just din hund. Hunden ska ha gott om plats att kunna ligga på sidan i bädden utan att halva hunden faller utanför.
 • Det finns hundsängar av olika material. Är din hund tunnpälsad och lite frusen? Då kanske en fluffig, varm hundbädd att mysa ner sig i passar bra! Har du en långhårig hund som fäller mycket så kanske du bör välja en hundsäng i ett material som är lätt att torka av? Bia hundbädd är en omtyckt och praktisk modell! För en valp kan det vara lämpligt med en hundfilt eller hundfäll.
 • Tycker din hund om att bädda, gräva och tugga? Då kan det vara en idé att skaffa en plastbädd och lägga en hunddyna i som är lätt att byta ut då den slits ut. Det är också smart till en liten valp; om det händer en kissolycka så är plastsängen lätt att spraya rent och torka av.

Placera gärna hundens bädd lite avskilt, men på en plats där hunden ändå har uppsikt över resten av familjen och hemmet då den ser sig omkring. Då sover oftast hunden bättre!

Artiklar 61 till 90 av totalt 93

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Artiklar 61 till 90 av totalt 93

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
 • Relaterade produkter

Back to top