Fästingprodukter för din hund

Fästingprodukter är något som varje hund- och kattägare behöver. Fästingmedel- och halsband bidrar till att minska antalet fästingar som biter sig fast. Tänk även på att kolla igenom din hund så fort den varit ute och på så sätt hinna plocka bort fästingarna innan de sätter sig. När fästingen väl har satt sig kan man enkelt plocka bort den med hjälp av någon typ av fästingplockare. Om du märker en förändring i allmäntillståndet hos din hund, trötthet, stela leder, rodnad kring bettet osv så ta kontakt med din veterinär. 

Hos oss hittar du många smarta produkter i form av fästinghalsbandfästingpennorfästingtabletter, fästingplockare med mera! Under våra goda råd kan du läsa mer om hur du skyddar din hund under fästingtiderna!

Fästingen är ett litet spindeldjur som lever (parasiterar) på varmblodiga djur, inklusive oss människor och våra hundar. Fästingen är en vektor, dvs den är en smittbärare som kan föra över en mängd olika sjukdomar. Under sommarhalvåret är det svårt att undvika att komma i kontakt med dessa små kryp och det är därför viktigt att införskaffa fästingmedel som hjälper dig att både undvika fästingbett på ditt husdjur i möjligaste mån och som hjälper dig när ditt husdjur redan blivit biten.

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

Back to top