Dogzilla

Dogzilla är en linje av tåliga, naturliga gummiprodukter för hundar. Leksakerna är tillverkade för att tåla hårt tuggande och vilda lekar. Tydliga färgkoder på förpackningarna anger vilken lekstil leksaken är tänkt för: Dental, Treak, Chewy eller Active. Dogzillas leksaker är utformade för att engagera din hunds alla fem sinnen, leksakerna är oemotståndliga och utlovar massor av entusiastisk lek. Leksaker från Dogzilla passar hunden som har ett behov av mycket lek. Tugga,... Visa fortsättningen

Dogzilla är en linje av tåliga, naturliga gummiprodukter för hundar. Leksakerna är tillverkade för att tåla hårt tuggande och vilda lekar. Tydliga färgkoder på förpackningarna anger vilken lekstil leksaken är tänkt för: Dental, Treak, Chewy eller Active. Dogzillas leksaker är utformade för att engagera din hunds alla fem sinnen, leksakerna är oemotståndliga och utlovar massor av entusiastisk lek.

Leksaker från Dogzilla passar hunden som har ett behov av mycket lek. Tugga, hämta, dra och lek. Gillar din hund utmaningar? Då är Dogzilla perfekt. Leksakerna är slitstarka, tillverkade av gummi och anpassade för att klara tuff lek. Till exempel Monster Tug med två handtag för att du och din hund ska kunna ha dragkamp. Monster Tug är försedd med gummiploppar som masserar hundens tandkött. Dessutom smakar den kyckling och vanilj, hur gott?

Med Soft Chew Toy får du ett slitstarkt tuggben som du dessutom kan fylla med godis eller våtfoder. Det håller vovven sysselsatt långa stunder. Benet i sig har en smak av kyckling, smaskens!

  • Slitstarkt gummi
  • Tydliga färgkoder på förpackningarna
  • Håller länge
  • Leksaker som bidrar till bättre munhygien
2018-02-24
199,00 kr
199,00 kr
  • Tillfälligt slut.
  •