Djurförsäkring för hund och katt

Alla hundar och katter förtjänar en bra djurförsäkring. Men att hitta rätt bland finstilta villkor, ersättningsnivåer och självrisker är inte alltid så enkelt. Vi på Arken Zoo vill tipsa om ManyPets — en ny försäkringsaktör i Sverige som erbjuder trygga och tydliga försäkringar för hundar och katter av alla raser och åldrar.

Till ManyPets Djurförsäkring

Many Pets

 

 

Om ManyPets

ManyPets grundades i London 2012 och lanserade hund- och kattförsäkring i Sverige 2019. Med ett brett och prisvärt försäkringsutbud har de snabbt blivit ett populärt val bland många svenska djurägare.

Hos ManyPets kan du anpassa skyddet efter vad just ditt husdjur behöver. Du kan bland annat välja bland:

  • Veterinärvård upp till 140 000 kr – utan sänkning
  • Fast självrisk från 0 kr
  • Tandvård vid tandskada och tandsjukdomar
  • Självriskperiod på ett helt försäkringsår
  • Videosamtal med FirstVet
  • Tillägg för tidigare besvär
  • 15% rabatt när du försäkrar flera djur

Till ManyPets Djurförsäkring

ManyPets djurförsäkring

ManyPets erbjuder tre försäkringspaket i olika omfattning och prisklass – Bas, Standard och Premium. Dessa gäller för både sjukdom och olycksfall, och kan kompletteras med tillägg såsom livförsäkring eller skydd för tidigare besvär. Försäkringarna kan tecknas för hundar och katter från fyra veckor och uppåt.

 

Varför djurförsäkring?

Precis som oss människor kan våra husdjur skada sig och bli sjuka. De flesta hundar och katter måste besöka veterinären någon gång under sin livstid, och många redan under sitt första år. Eftersom veterinärvård kan bli väldigt dyrt, väljer många djurägare att teckna en försäkring som kan hjälpa med kostnaderna för undersökning och behandling om något oväntat skulle hända.